Readme

Collapse
No announcement yet.

VAFC issue

Collapse
X

VAFC issue

Collapse
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    VAFC issue

    Its hooked up perfect..but for some reason the vtec isnt working..anybody else have this problem..please help me...I hooked up the vtm wire..should i unhook it? when i go to look at the vti it says OFF.. i cant get it to turn on..thanx

    #2
    vti is Vtech input. it won't turn to "ON" until you rev the engien to the point where the stock ecu sends the afc a signal to turn on VTEC, then it'll say ON.

    Comment


      #3
      it doesnt turn on at all..revved all the way to 8000..im using a b17a ecu..I hope its the h2a on the ecu's from the site..the wiring color coding from this site was way off..anyway now my car wont start..any idea's

      Comment


        #4
        Sounds like you need to dbl check your wirring...

        Comment


          #5
          hmmmm..thanx for the "off" thing on my vtec..now I understand that..ive triplechecked it..is the so problem with obd-I or something?

          Comment


            #6
            hrm.. no works for obd1 fine.. what did you set VTEC at? for monitor. also monitor VTo as well as VTi

            Comment


              #7
              do you got any messanger service?

              Comment


                #8
                4500 vtec x-over...what do you mean with the monitor?

                Comment


                  #9
                  did u intiizlize the settings before you started the caR?

                  Comment


                    #10
                    like the 4 cylider then 6in 6out. then learn the throttle..yes..but i was looking at some stuff later and there was an option to initalize yes/no..I pushed yes..so i guess it restarted it..now my car doesnt start..i redid everything..did i hurt my engine?....oh and do i have to be driving for vtec to engage now? or can i be parked to test it?
                    Last edited by integra siR2; 31 Dec 2004, 05:47:30.

                    Comment

                    Working...
                    X