Readme

Collapse
No announcement yet.

car gets no power!

Collapse
X

car gets no power!

Collapse
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    car gets no power!

    Ok so I was warmin up my teg and finally when it warmed up I hit launch control when I let off the car died. Now it has no power ived checked all the fuses gave it a jump and nothing no lights no stereo even changed the battery, when I put the key in the ignition it beeps as soon as I turn it or flip the lights all power goes out need some help it was running just fine thanks in advance

    #2
    sounds like a bad ground

    Comment


      #3
      now where to start?

      Comment


        #4
        starts at the batt, and see how well its grounded, did you try a brand new bat? cuz it really sounds like just a bad connection

        Comment


          #5
          I had my battery relocated to the trunk and yeah I tried a new battery and still nothing checked my ground all seems good. Its a lil frustrating

          Comment


            #6
            Verify your positive and ground wire to the battery. it sounds like something is loose, not shorted. a 80a-100a fuse in line to the front can help you, I wonder if you burnt the power wire up inside? very hard to tell but it can happen.

            Comment


              #7
              ok finally fixed, what i did was take off the ground sand down where it was placed just to make sure it was getting good ground and BAM we got power! and i do have like a breaker box thing in the middle of my power and i did try to reset it maybe that helped too, anyways thanks for the help!

              Comment

              Working...
              X