Readme

Collapse
No announcement yet.

no boost

Collapse
X

no boost

Collapse
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    no boost

    i made a tread about my bov not working but to find out im not getting any boost just install a boost gauge today and cant find anything wrong what can be the problem for not getting any boost

    #2
    is the turbo spooling

    Comment


      #3
      i dont hear it spool up

      Comment


        #4
        Are you driving it or just sitting still in the driveway and reving it???check you vacum line and intercooler piping couplings.What kinda wastgate are you running???

        Comment


          #5
          i was driving it and i got a tail 38mm wastegate

          Comment


            #6
            Do you have any pics of you setup??Did it just start not building boost or has it never?

            Comment


              #7
              i dont have any pictures but it stop building boost after i got my downpipe made but i dont think that will cause a problem

              Comment


                #8
                have you tryed taking off the down pipe and seeing if it builds now?How much boost are you running?Wastgate spring?What kinda exhaust are you running?

                Comment


                  #9
                  i havent tried to take it off yet and i have a 8lbs spring in it and i just have a stock pipe on it

                  Comment


                    #10
                    hmm i would try taking of your down pipe and seeing if that does anything,maybe the stock exhast is building to much backpressure for or somethin.do you have a cat on the car??

                    Comment


                      #11
                      naw i dont have a cat on there just a pipe and muffler

                      Comment


                        #12
                        if your turbo is not spooling its due to ur exhaust or wastegate..double check if the headers and wastegate is tighten down and there are no leaks

                        Comment


                          #13
                          check if your wastegate isn't jammed open. also check if your turbo hasn't jammed. do you hear it spinning when you turn the engine off?

                          Comment

                          Working...
                          X